Tapetproblem

Jag håller på för fullt med att renovera sovrummet. Allt går bra än så länge. Jag har köpt golv. Jag spcklar och putsar. Imorgon ska jag måla väggarna i vitt. Det enda problemet är väggen bakom sängen. Där ska det sitta en tapet. Men vilken? Jag har några favoriter men det är svårt att välja ut en. Vilken tycker du är finast?

1.

2.


3.


4.


Mobilbilder från en tur i jeepen

Kantareller!


Bilden ovan har jag tagit med mobilen, men jag tror att ni ser vad det är. Vilken skörd va? Jag är nöjd! Ska ta en tur i skogen imorgon också. :)

Sollan är en viking


Första dagen i Småland

Idag har Markus och Sollan rensat grusgången framför huset. Tur för Markus att Sollan hjälpte till så mycket. Enligt Sollan är det hon som har rensat. Vad hon gjorde på riktigt kan ni se på bilderna nedan.  


Sollan pratar, jobbar inte. Markus lyssnar, jobbar under tiden.


Sollan busar med Elsa. Elsa ser lite skeptisk ut och undrar vad det är för en dåre som har ställt sig precis framför vagnen.


Sollan strechar, efter vad är det ingen som vet.


Sollan sjunger hejjarramsor.


Markus jobbar på grusgången. Elsa tittar på. Sollan sitter på bänken och röker.


Sollan röker lite mer.Sollan skulle visa Markus ett karatekast. Synd för Sollan att Markus har brunt bälte i Ju-jutsu. Sollan hamnade på backen inom loppet av några sekunder.


"Ta kort på mig, jag är en viking!", ropar Sollan. Jag vågar inte göra annat än att lyda.Hej då

Nu åker jag och Elsa till Småland för att hälsa på Farmor, eller Gammelfarmor som hon också heter.

Vi är inte helt friska, trots alla björnbär vi stoppat i oss. Nu håller ni tummarna för att Elsa sover i bilen. Annars blir det minst sagt lite jobbigt eftersom resan tar fem timmar.

Hej så länge!


Vitaminer och mirakelkurer


Jag och Elsa har stoppat i oss massor med björnbär. Det är bra mot förkylningar. Vitaminer och mirakelkurer, ge mig allt ni har tack! Jag måste bli frisk NU! Jag ska ju till Småland och hälsa på Farmor på torsdag. Jag längtar efter att få komma dit. Jag får inte bli sjuk. Det går bara inte.

Nu ska jag titta på film och äta grillad kyckling.

Sjuk :(

Dricker te med honung. Hoppas på att Elsa ska somna snart. Hon är förkyld. Snorig och febrig.

I väntan på att bli frisk kan jag visa en bild från Thailand 2007.

Från vänster ser ni Markus, Pappa och Johan. Längst fram, under sanden, har vi Erik.

RSS 2.0