Hej lördagsgrisar!

Nästan inga inlägg på hela veckan, så kan det bli ibland. Elsa har varit snorig och även jag har varit lite risig. Förhoppningsvis är det över nu.

Tänkte visa er hur söt Elsa är när hon sitter själv i sin nya stol!


Igår var vi en sväng förbi Kungsträdgården för att titta på alla ljuvliga körsbärsblommor. Det var så tjockt med folk att det var lite knepigt att ta sig fram med vagnen. Så här såg det ut:

Nu ska vi åka ut till huset med Micke och Maria och påta lite i trädgården. Vi ska först planera hur vi vill ha det, för att sedan åka till den handelsträdgård som ligger i närheten som vi hört ska vara mycket bra.

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Elsa nu se jag att du inte hadde någon sur i gröt i näsan. Du är en liten söt tjckis med din ga flin.Hälsa till Mamma och Pappa.gamelfaster i götet.

2009-04-25 @ 17:42:56
Postat av: Anonym

ps/men du ser lurig fan ut så du har fått mycket gener från din MOr och hennes UNDERBAR MORBRÖDER hu gena mej hu ska detta gå nä nu få jag böja banta så hinner få fatt i dig när du få nys om min cigg och vad all saty dom bara hinner tänka ut på 24 timmar för mig ta det bara 1 sek när jag körde spåvagnen men dem ska jag alldrig berätta för dig för snat är den akten borta.

2009-04-25 @ 23:06:47
Postat av: Anonym

Vad är elsa? undra tanten i götet.Vill se mera bilder.på Elsa inte ER om du troddde det. Kram

2009-04-28 @ 18:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0