En tjuv går lös

Vi har blivit bestulna på en bit plank. Det kanske inte låter så farligt, och det är det väl inte heller men att behöva åka en extra vända till Bauhaus för att våran granne tagit en bit känns halvkul.

Jag och Sascha stod precis ute på balkongen och pratade om hur fint det nya räcket blir. Vi pratade också om att det är konstigt att planket inte riktigt räcker till. Sascha hade nämligen gjort nogranna uträkningar på hur mycket vi behövde köpa. Just i denna stund går vår granne förbi med en bit plank under armen. Där fick vi svaret på varför det inte räckte till.

Vi vet inte om vi ska skratta eller gråta. Vi orkar inte bråka, vi åker till Bauhaus igen. Vår granne är gammal, vilket i och för sig inte gör det hela försvarbart. Det är inte heller första gången han gör så här har vi fått höra. Den här gången var det en bit plank, frågan är  vad det blir nästa gång.

Det är inte ok.

Kommentarer
Postat av: Ann

Haha lite komiskt är det allt :D

2009-08-11 @ 21:05:33
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej på er!ja du få göra som jag gör bli riktigt förbannad jag skulle gå till gubben och ta den jävla plankan och bankat asslet ur honom så kann jag grantera att han sätter sin fot ppå er mark eller så lägger ni 15 volt ström i vaje planka då kann jag garantera att det ryker om öronen på han ellr så kann du bjuda gubben pannkaståta och titt länge på honom så du bryter ner honom.men vi få hoppas att det ej händer igen annars är det bra med mig bara mina sviter efter ansiktförlamning ska nu på mere test dom har också tagit eeg lite jobbit man fick ligga höra många ljud och många olika ljublink man blev yr men det ska gå bra nu undra jag om du inte kann ta foto på elsa? eller liger hon slicka surgröt, ja du få skicka ett adressändrin till mig så jag vet vad du har för adress så man kan gratta elsa tex. ha det alla jag känner stora som små önskar jag en god natt från faster i kortedala.

2009-08-12 @ 01:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0