Idag är ingen vanlig dag...

...för det är mammas födelsedag! GRATTIS!!!


Vi har kalasat för mamma idag. Tårta och presenter, precis som det ska vara! Trevligt var det och sedan åkte mamma och pappa vidare in till stan för att gå på opera. Jag hoppas att de hade en fin kväll.

Fler bilder får ni se imorgon. Bilden ovan är förresten dagsfärsk, bara så att ni vet.

Klockan är nu över elva, Bolibompa är slut för länge sen och alla små grisar sover. Det ska jag också göra. Tjing!

Kommentarer
Postat av: Ann

Hehe nah det kan jag tänka mig :P Men om sanningen ska fram så tittar jag mest på serier via datorn, TVn är upptagen med barnprogram :)

2009-08-23 @ 14:52:05
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj vilken fin tingeling fru tingelig mari om du viste vad fina dom är din ungar sträk ryggen säg tingelig man kan inte trro att du är en dag över 51 för jag blir 52 nu decmber tro du att karro kommer i håg mig men det ska jag säga dig hon har alldrig gratta mig utan det är du och krister som har en sell över.vi få se nu nä elsa fyller 1 år den 3 om hon kann komma på vem som fyller den 2 decmber.ha det så bra köp någon liten blomma bruka du ha rosetter i håret nä du går på stan? men ska sticka ut lite för då kommer dom i hågen om man har nått att sprida ut ett bud skap.vi hör i det nämast sköt om dig kram sollan.

2009-08-24 @ 01:10:59
Postat av: Anonym

hej karro jo du jag gick på att din mamma hade en rosett i håret men det var du din lilla jäkel som hadde tryckt till den när man ser lite nogare så ser man att den är dit cipat vist är my en fin rosett men jag nästan trodde att hon hade bytt jobb ja du vet vad jag menar hon är vacker som hon är så desså.i dag har dom varit simens med kylskåpet men dom kunde inte göra någåt i dag det måste vara 3 gubbar för att vältad dethjulen hadde klämt moton så kylskåpet hängde på 2 hjul så dom har bjälkat med 2 stora pinnar så mitt kök ser ut som plåkepinn dom är rädda att det kann välta när jag lagar mat så nu få vi se om dom få ut skiten i morgon det var min rappot från götet. god natt pussa surmjölken från mig.tanen från kortdala.

2009-08-25 @ 23:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0