Träning

Om man bortser från promenader, var det två år sedan jag tränade. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig. Jag skulle ta en runda i elljusspåret som ligger här intill. Först fick jag ont i höger knä, sen fick jag nästintill blodsmak i munnen och efter det försvann elljusspåret. Jag blev smått irriterad och tyckte det var lika bra att vända och ta samma väg tillbaka.

På vägen tillbaka möter jag en hund. Hunden är okopplad och kommer springandes i hög fart emot mig. Jag blir så rädd att jag skriker och vänder mig bort från den. Precis när den ska till att hoppa upp mot mig kommer husse fram bakom ett krön och ryter till. En stor man i 40-årsåldern med begynnande flint och sjörövartatueringer över hela armarna.

Med hjärtklappning gick jag sista biten hem. I slänten på vägen upp till huset ser jag att jag fått ett stort myggbett på armen. Det kliar.

Sammanfattningsvis gick det inte så bra att träna idag. Jag tror det dröjer tills jag gör om det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

det låter som du och jag ska göra en reklam film om oväntat besök gevalia nunhar det kommit en gubbe med helikopter vi tar en hund och en gubbe men sjömanstueringa ja typ en rysare o vad äklilt men sen när han ser dig vill han bära dig till stugan och då koka du gevalia hunden ligger brevid .och så tjänar vi pådenna film.vad tycker du om det? men karro vad är det för typer som bor där dom tar planker gubbar som inte ha sin hund koplade och du ett myggbett det måste ha gjort ont din stackare.ha det så bra hälsa gubben och elsa jag sa till krister vad söt hon är.i koretdala ha vi inga gubbar som snor saker och inga hundar okpladde men det är ju ett fin område.men om du kann skicka ett kort på er ramen köper jag och det koret när elsa i telfonen storleken kann vara 20 cm båda 2.natti sov gott en tant i götet.

2009-08-24 @ 01:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0