Smålandsnytt


Hej, hej!
Nu är vi i Småland och här skiner solen för fullt och så knarrar det härligt i snön när man går på den.

Nu har Lillan träffat faster Sollan från Göteborg för första gången. Jag vet inte vad hon tyckte om mötet men hon skrek som en stucken gris när Sollan höll i henne. Eftersom Sollan sa att hon var ful och luktade sur mjölk så tycker jag hennes beteende helt klart var befogat. 

Djävulskap! Det är det enda som far genom Sollans huvud när hon ser Lillan. Nu börjar det om tänker hon. Vi har alltid busat med Sollan. Det har vi gjort för att det är så tacksamt. Sollan tänder till på fem röda, hon blir helt galen och jagar en till vår förtjusning. Fantastiskt! Får hon tag på en är det dock kört, då har man inget annat än döden att vänta. Så, innan jag lär Lillan alla bus jag kan ska jag lära henne vikten av att fly och springa snabbare än blixten. Eller förresten, när det gäller Sollan räcker det nog bara med att kunna springa så klarar man sig. Höhö!

Sollan springer nu runt med sin desinfektionsflaska och torkar av allt som Lillan har tagit på. Sollan tror nämligen att hon ska bli sjuk av bebisen. Haha! Är det någon som har baciller så är det Sollan och inte Lillan! Haha!

Nu ska vi äta. Det gör man hela tiden hos farmor. Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: solveig bysinger

2009-03-13 @ 17:44:13
Postat av: Anonym

JO HEJ KARRO NÄR JAG NU GÅ I GENOM DESSA MÅNADER KOM JAG TÄNKA PÅ VEM I FAMILJEN VAR FRISK NÄR BÅDE DIN FAR OCH ELSA DU INFLUENSA DÅ KANN VARA BRA OCH DEFION ATT TVÅTTA MED.LÄSRTE DIN BLOGG OM ELSAS DREGEL VILKEN FINDE SKA FÅ DESSA FUSTA BULLAR SOM DU HAR MARKARAT MED DÖD SKALLE .MEN INTE JAG FÖR JAG HAR FÅTT NYINSULINPENNA SOM VERKAE 24 TIMMAR SÅ JAG VILL INTE HA DREGLADE BULLAR OCH INTE MORFAR HELLER.HEJ KOMTER DETTA I MAJ MÅNAD.

2009-05-13 @ 00:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0