Fotouppdrag


Har varit på ett fotouppdrag idag! Det var Theres som behövde portfoliobilder. Före- och efterbilder på sminkningar har jag plåtat. Kul! Aurora var en av dagens modeller så vi brummade dit tillsammans i våran bil! Det är så skönt att ha en egen bil!!!

Elsa har varit hos sin mormor och morfar hela dagen. Det var första gången hon var ifrån mamma och pappa en längre stund (det blev 7 timmar!). Hon hade fått spela synt så hon verkade nöjd (och trött) när vi hämtade henne. :)

Jag ska visa er några bilder men det får bli en annan gång för nu är jag dödstrött och måste lägga mig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja tacka för det att Elsa måsta få ut sitt truma efetr gårdagens sjuts med mamma.Det kann ju vara bra men jag ser mormor hänga över soffan med en stark tinntus efter elsas synt spelande i sju timmar så i morgon är det vell morfar som gå valla mormor efter gårdagen syntspel han få ta mormor ut i skogen och funder över vad dom gjorde för 29 års sen hi hi jag körde dom i en kanot resten säger jag inte.GO kramar sov söt var ni en befinner god natt från götet.

2009-06-14 @ 01:27:25
Postat av: Aurora

Tack för igår, det var trevligt :) :)

2009-06-14 @ 20:06:39
Postat av: Ann

Tack :)

2009-06-15 @ 20:45:39
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej Elsa karro och gubben!i morgon kl 14:30 ska jag rönkas en MR rönken, är mycket nervös för jag vet ej hur den fungera. systen sa att man skall ligga ner få en nåli armen och på huvudet som en hockyhjälm fy fan vaad trångt,men det är skönt nu att få veta vad det är för svullnad bakom örarat och är det inget så är jag hjäte glad.Då ska jag be få hem den rönken bilden så när ni jävlas så ta jag bara fram bekräftara att det fins inget fel på mitt huvud bra svart på vitt karro såm du förstå kann jag ej åka ner farmor nu men visar alla svar bra och att jag få medecin så åker jag ner v 26 och du ska flytta är det skönt nu med eget.ha sköt omm god natt stora som små tanten i kortdala.

2009-06-18 @ 00:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0