Bara en bulle till :)


Idag har jag och Elsa bakat bullar.
Hon satt i Babybjörnen och täckte upp i princip hela mitt synfält så jag fick baka lite på känn. Som tur var hjälpte hon till med att krydda bullarna lite extra med sitt dreggel. Om några år blir det väl legobitar och annat...

Badrummet är skinande rent efter att jag skrubbat och putsat det i två timmar. Nu låter det som att det är ett stort badrum men det är bara ca 3 kvadrat. Jag var ganska noggrann, underlättar ju om inte annat inför flyttstädningen sen.

Nu har Elsa somnat och jag ska äntligen få äta lite middag. Jordärtskockssoppa bjuder jag mig själv på. Det är supergott, det tycker även Sascha men han är i afrikaland så han blir utan denna gång.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Anonym

MEN VAD ÖGA SE SÅ FINA BULLAR MEN FAN DREGLA PÅ BULLEN INTE BJUDER PÅ KAFFE MED DREGLADE BULLAR DÅ FÅ RINGA FARMOR SÅ HON FÅ HÖRA.MEN NI VA JU INTE BÄTTRE SJÄLVA NÄ MOR DIN SKULLE BAKA DÅ SKULLE JU HELA KONKEN VARA MED SÅ DET ÄR EN GEN FRÅN MORFARS SIDA OCH ÄTA UPP ALLT SÅ DIN DTACKARS MOR FICK GÖMMA OCH SEN HADDE HON GLÖMT VAD DET LÅG JA JA DET SE ATT DET BEHÖVES EJ SÅ MYCKET IDER.HÄLA ELSA NÄR JAG KOMMER DÅ VILL JAG HA GOME UTAN LEGO BITAR MEN FAN DÅ JÖ NI VELL JÄVLAS KRAMR GONATT GÖTET.

2009-05-11 @ 23:32:10
Postat av: Sofia

Vad duktig du har varit!! Bullarna ser mumsiga ut fast Elsa har dregglat på dom ;o) Så Sascha är ute i vida världen igen...Stor kram

2009-05-12 @ 09:55:36
Postat av: Nathalie

Gud va gott det ser ut! :D Jag har också varit i bakfarten, fast det blev bara vanligt bröd ^^

2009-05-12 @ 16:34:59
URL: http://nat0.se
Postat av: Anonym

HEJ KARRO GÅ TILL BAKA TILL FEB MÅN LÄS.GÄRN HÖGT FÖR ELSA.

2009-05-13 @ 00:30:16
Postat av: Anonym

HEJ PÅ ER. I DAG ÄR JAG LITE BÄTTRE JAG HAR FÅÅTT NÄRINGSDRYCK SÅ DET SPÄNNER EJ SÅ MYCKET MEN GÖR MYCKET ONT ÄR FORTFARANDE KNÄSVAG .MEN FAN DET TA JU INTE KÅL PÅ EN SÅ NI MINA ÄLSKADE SYKONBARN ÄNN KANN HON KOMMA TA ER OM NI GÖR SÅ MÖ AV ILSKA DÅ BRINNER DET I ERA BYXOR KANN JAG LOVA .KARRO DET BRA OM DU INTE LÄR ELSA ÄTA GODSAKER FÖR HINNER JAG FATT HENNE OCH DÅ GRÅTER HON TITTAR DIG ELLER SASSA DET HON HÄLLDE VATTEN KANNAN PÅ MIG SÅ VAD INTE JAG .KRAM PÅ GOD NATT FRÅN GÖTET.

2009-05-14 @ 00:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0