Jag har börjat om.

Det är precis så som rubriken antyder. Jag har börjat om, på flera sätt. Jag har ett nytt liv och en ny blogg. Har funderat på hur jag ska göra med den här sidan. Att jag inte längre vill ha den är ju klart. Men ska jag ta bort den? Jag väljer att låta den ligga kvar så länge samtidigt som jag lämnar den bakom mig.

Från och med nu kan du följa mig på

www.karolinaehrenpil.se
www.karolinaehrenpil.se/blogg


Kommentarer
Postat av: Anonym

denna sia ska du ha kvar för kann alla skriva ner sina åkommor och skit inte vill jag förstöra din fina hem sida den är fin men jag fattar inte så mycket man ska trycka klick där du måste förstå att jag är gammal hela 18 år känner jag mig just nu.vet du vad jo grannen som bodde innan Pia ho vann 16 miljoner på postkoden jag gick ur men det var inte min gata då hade jag bara få 1000 kr den hade tänt till en en cigg i vrede jag mår jätte bra inga fel på mig inte ett skit vad är 16 mil le torbjörn sa te me att du skulle få så många nya vänner man blir nog inte sådär glad det kann vara press ande.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner. en glad faster i kortedala.

2010-01-24 @ 02:28:26
Postat av: Anonym

hej på er. Nu ska jag flytta jätte långt bort, ja så långt jag räknade stegen det blev 56 steg till den nya lyan,HELEN TRO ATT JAG KANN SLÅ VÄRDSREKORD PÅ FLYTTA. jo hon menar om man väl flyttar så flyttar man regält.men sån är inte jag, jo det blir bra på första våningen. men det kommer bli ovant att bo så nära marken så jag kommer nog av vana att ränna upp på tredje våningen ge minst dem första 14 dagan. nu har jag hörapparat så nu till våren ska jag köpa cykel den kann jag ta upp lägenheten ska borra två hålkan cklen hänga på väggen bra eller.och hur mår fotografen och Elsa gubben men jag tycker att din titel som tingnotarie klinga lite bättre men fotograf är också bra.din bilder blev bra var inne på din sida,nä nu ska jag natten kommer med mer rapporter om allt om flytten ja det händer ju så mycket när ja ska göra nått Helen ska hålla sig i från mig nu för hon kann bara inte se eller höra mina små gnäll som om värden skulle gå under för omtapetsering det tog priset på vad man begär tyckte ho ja men inte ja.god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn befinner er.faster från götet.

2010-02-10 @ 23:45:25
Postat av: Anonym

Hej på er, Helene är ledsen det har gått sprängda rör i underhuset.hon island i 5 dagar så grannfrun skulle passa huset med katter bra sa helen och åkte i väg. kom hem det var varm och skönt men i förgår luktade kobajs och is undertrappan det var bara ringa slamsugan grenpören hadde sprukit.det blev en dyr hystoria 14899 papp i dag har rörmokan varit hon vet ej vad han kostar bara att han ca 650 kr timmen. hon vill ej prata med mig men jag ska åka ut övraka med semla så kanske ho bli glader.den 9 mars få jag veta om jag få hjälp med flytten vi få se nu ska jag fösöka titta lite på invingen och sovai soffan .god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster semla i kortdala.

2010-02-13 @ 03:04:38
Postat av: Anonym

ja mo ho leva grattis din gamla tant jo du vet hu gamal du nu är ja det är inte klokt vad tiden går,jo jag tänker till baka alla dom 26 år vi har firat jul och då fan dög en att vara tomte då var ni som guds änglar.i 2 timmar sen fall ni ner till fan sjäv igen ble vanilga igen.räkana man i hop dem 26 *= så blir det 52 timmar ni har varit guds änglar sen få ni räkna ut sjävla.nu börja planera min flyttning det ska gå bra jag bjöd helene på sesmla i går ho tyckte om dem men de var dyra 39 kr 2 stcken men der var ju alla vår hjäta dagen så ho var ju värd det.nu på lördag är det visning på lägenheten den lå ut i går det är inte klokt dom fick in 448 sökningar på min lägenhet.nu gäller att jag har hudet kallt så jag inte river ner lägenheten ja jag menar klanta till det sprukna kakel södriga element tapetna ej rivna nä det ska gå bra.Ännu ett krattis karro hälsa din fam och pussa elsa. god natt mina ängalar stora som som små vart ni änn befinner er faster i götet.

2010-02-15 @ 23:30:26
Postat av: Anonym

jaha nu har det gått en vecka sen du blev gamal.du vann på trissen hela 3 stycken vann du? förmligen men du skulle inte ge med dig det skulle macke göra om han vann 25 tusen i 25 år men inte du och det hadde jag ej räknat med.sitt du där ät pamaskinka katingmat tänk inte på övriga släkta som äter havrgröt med lite salt och är det lycxit så få man mjölk nä da tänk inte vi mår hjäte bra. i morgon ska jag till kungävs sjukhus för att göra ögonviggning ang min sokersjuka gilla ej detta har så hemska minne sen jag var liten när dom op skelningen ögonen man var blind i 14 dagar och sen tog bar bort badaget så man fick välldigt starkt jus plus att dom tog stygnen det var på den tiden då hadde man ingen mamma nu ska ungana ha sina föräldra bara om dom har brötet en tå jo barnen kann lida men det tänkte de inte för 45 år sen få se om jag vågar det är nackdelen att man har så svara minnen från sjukhus. hadde vising på lägenheten i lördags det är ett lära par från skövde dom är andra genrationen bosnier typ ålder 28 år hon var hjäte glad hon tyckte den var hjätte fin fräs, det var roligt annas har gått trott min lya är en gaskammare.så nu bli det flytt inom 5 dagar ja det ska gå bra.ha det nu karro med din fam.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster i farten kortedala.

2010-02-23 @ 02:16:41
Postat av: Anonym

hej på er. nu börja det nakas med flytten, det känns konstigt när man har bott på 3 våningen.och böja sitta på maka,det går bra. jag backade ut med ögonundersökningen det går inte man har så svåra men av det när man var liten.ska få en ny tid i april .nån ska följa med, så kanske jag är lungn. här gbg har vi snart en grön gräsmatta som vi ej har sett sedan 17 dcmber vi är så glada för nu är man trött att gå som man har skitit ner sig.i dag tog jag långa steg det var kul ja det behövs inte mycket för att glädja sollan.ha det karro hälsa elsa och ävriga fam .god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster i 22 an.

2010-02-26 @ 17:20:11
Postat av: Anonym

nu har jag lungfammtion jag däckar. pu pu pu får nycklna imorgon så nu äger jag 2 lägenheter.ja annas är der inte så mycket fundera på att byta kylskåp och ungn få se.nä nu natta jag god natt alla mina änglar stor som små vart nin än befinner.faster i gullan ko som en gök jag bjuder på 2 rum och köki kortedala.

2010-03-03 @ 03:54:46
Postat av: Anonym

HEJ PÅ ER. JAG ÄR SÅ KVITRANDE GLAD I DAG HAR VARIT.NU HAR LL LÄGENHETEN JA VAD SÄGER MAN SOVRUMMET HAR VARIT RENT EN GÅNG,NÄ SÅ HÄR ÄR DET HO HA LEGAT OCH HAFT HUVET MOT VÄGGEN DET HAR BLIVIT SKITIT PGA ATT HO FÄGAT HÅRET.OCH DET FÅ MAN MEN JAG VILL INTE LIGGA I DEN ÅNGERBASERADE SKALLE HO HA HAFT DÄR.MITT STORA PROBLEM BLIR HUR MAN SKA KUNNA FIXA TAETSKYDD HAR SÖKT HITTAR INGET.JAG TRO ATT JAG SKA UTNYTTJA JOHAN LELLE ERIK OCH STORBOKEN MACKE NÄ NÄ TA ENTE ME DÄR BOORTA KOMMER DET EN SEG GET OCH HAN VÄGER 80 KG TA HAN HU JA FÅ TÄNKA PÅ SAKEN MEN FINS DET INTE EN MAN TILL HAN ÄR DUKTIG PÅATT ARBETA VAD HETER HAN HETER SACCA PAPPA TILL eLSA.TRO DU OM JAG TAR 5 KARA TILL GÖTET FÅ DOM TUMMEN UR OCH GÖR NÅGÅT VETTIT.DET SKULLE GÅ MEN DÅ MÅSTE MIM STOREBRO MED, ANNARS FINNS DET INTE 2 LÄGENHETER.SNÄLLA SNÄLLA.O MITT BD PÅ 5-8 TUSUNKRONOR.SKULLE TÄCKA LIM TAPETER LÖN TILL MACKE TILL JOHAN TILL ERIK TILL DEN STORBOKEN BRUSE RÄKER DET MED 3 MÅL MAT OM DAN OCH DEN ANDRE SASSA JA VA SÄTTER VI HAN HAN FÅ LEKAFÖRMAN.OBS DEM PENGARNA SKA KRIDDE KÖPA MAT TILL ER HÄMTA MAMMA HÄMTA MARIRIAL.JOHAN ERIK DET BLIR BAR 3 TUSEN VAR RESTEN MÅSTE GÅ TÄNK PÅ SAKEN OCH JAG VET VAD KRISTER MENAR OM TAETKYDDD DET HADE MAN NÄR VI VAR SMÅ. GOD NATT ALLA MINA ÄNGLAR STORA SOM SMÅ VART NI ÄÄN BEFINNER.DENNA VÄGG I KORTEDALA.

2010-03-04 @ 01:16:28
Postat av: Anonym

hej på er.nu har jag flyttat jo det gick bra men johan och niklas helens jobbar kompisar fick slita sitt annlednings blod i lördags,johan sa alldrig mera ett skrivbord ja det är killar som jobbar med patienter som är rå staka när dom är sjuka men ett skrivbord på 80 kg var sämmre.ja dom fick ta bort dörra vinklar,det är så att jag mätte fel när jag bestälde skrivordet på ca 4 cm och det är klart då kommer man ej in med det.nu böja jag tycka om lägenheten den är fi ja maj-britt rökte inte så ligger ej 6 kg niotin på väggana.och så ser man folk innan var dom myror det kommer att bli bra ni få komma till götet hela klana.och nu ska jag nanna ni få ha det hälsa elsa.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster på bortenvåningen i kortdala.

2010-03-17 @ 00:47:47
Postat av: Anonym

hej jag är helt slut i dag har jag tvättat gardiner, och struket dom. puman ska bara ta ett fönster åt gången man är för gammal att flytta, men det lugnar nu nersig. nu ska jag börja njuta av lägenheten ska följamed Helen på torsdag och köpa blomlådor till min nya balkong den ska var fin för Annas tro dom bara att det sitter denna käringa och röker.men det ska dom inte säga pelgoier ska jag köpa ja få se Helen är bra på det.enda nackdelen är att bo bv våning är att jag går näck bara i trosor sliten tröja,inte bra och nackdelen att jag glömmer balkongen när jag går ut måste ta mej en undrar hur balkongen skall komma samtidigt,som jag ta på mig skona?ge mej ett bra fös lag.hoppas allt är väl med er Elsa mår bra hoppas jag ta med klanen kom till götet det är en fin lägenhet den duger till er och kridde macke Johan och Erik ja hela sliten kann komma så ska vi jäv la kul och jag ska bara njuta att få frukost och middag diska gör jag för det gör ni inte redigt plocka det få Johan göra Erik fixa pengar till liseberg han säljer nått här på blocket och få en tusing och se gå och roa oss på liseberg,inte dåligt va.ha det gumman hälsa fam krama Elsa god natt mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster i en annan aura på 20.

2010-03-22 @ 00:33:34
Postat av: Anonym

hej på er! allt väl i Stockholm,i götet är det VÅR hel underbart. ja nu känns det konstigt att ha grön gräsmatta i bland undra man som fattas fin fem fel ja snön denna underbara snö,nä nu få det var nog ljus värme och lite hopp skuttar på östra i går agn bråcket oklart om det blir en op för det ligger så pass nära ett kärl till hjätat skall till en en torax doktor som få bedöma och det blir bra .för det är ju dumt att dö på op bordet eller bra säger karro jippi säger johan nä ni jävlar så lätt bli ni av me henne.nä nu ska jag nanna.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner.faster tola.

2010-03-25 @ 00:07:34
Postat av: Anonym

hej nu smäller det jag ska få se Elsa,undra om ho luktar lika illa som sist? kridde säger att jag få inte vröla på henne få då kann ho få ärr hjärnan,och få men av mig ,därför har jag så många ärr fel på minhjäna.det ska bli skoj Elsa kommer att gilla mig eller har ho fått gener av av mor sin lika jävlig detta skall nu undersökas,det blir bar bättre för varje dag att bo här.-nu ska jag äta middag och sen se filmen milium ruskig sak. ha det.god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn be finner er.faster kortedala.

2010-03-27 @ 17:21:26
Postat av: Anonym

goddag. nu kommer det braka av hela högen av alla av kommor,till Säby till och med snättera katt is Niklas och deras ungar jo tackar när eikik och Elsa kommer i gång då få ho ärr på hjärnan,ja man kann säga att huset få liv igen och det kann bara säga att att väggana håller för så mö liv har det nog inte varit senn pappa levde. de töker han att Säby lever ja vi bara hoppas att panna håller och strömen för varje gång nä en ska ner så gäcka det något jämt ström vattentoan värmen. vi få hållavåra tummar att det inte går sönder på en och samma gång. nä nu ska jag in på SJ hemsida och kolla om priserna har gått ner,ha det vi synes är jag rädd för. faster i gotenborg.

2010-03-30 @ 00:38:40
Postat av: Anonym

hej på er det var en jätte bra påsk helg.kann ni tänka er att karro ha blivit vuxen inte en jäv la gång satte ho i gång ho ha blivit mamma i bland blev ho mamma till erik.och Elsa var så söt nä ho flinade men man var tvungen och säga att ho va lik henne Annas dög det inte.och som vanligt mö mat alldels fö mö mat.sen åkte hela skiten hem mamma och jag skulle ta det lugnt hemma i Säby och det gjorde vi. en sen gjorde vi det inte längre jag hade varit, och fyllt panna och gick in för att diska att jag hörde ett ljud var att vi innan på dagen hade varit på ett fönster som är jobbigt att öppna så man få banka på det så vi sket i det vi sa att vi gör det imorgon. ok så jag fortsatte att diska och tog mig ett bloss skulle till mamma i tv rummet men ho satt ej där satte på kaffet och tog ett bloss tänkte jag går upp inte för jag var kissnödig vet ej varför jag gick upp och där låg mamma i kristers rum.och brutit lår benet.jag visste ej om jag skulle skratta eller gråta men en ock fick jag.bar Marita är hemma ringde ho kom ho var lugn ringde ambulans och det var bra för ho kann ju hur dom ska åka. ja säg om att men min lilla bön går till vår an älskade mor farmor gammelfarmor .och till alla mina änglar vart ni än befinner er.faster i kortedala.

2010-04-11 @ 02:22:54
Postat av: Anonym

hej på Er. ja nu har det gått en vecka sedan mor bröt lårbenet och det har tagit mycket hårt på oss.sjäv känner jag en förbannad skuld ont is känsla att jag inte gick upp men kridde säger man få se framåt och det få vi göra nu.mamma hade 2 sår på tolvfingertarmen inte bra inte undra på att hon har haft ont stackarn plus ett brutet lårben och 2 påsar blod. mycket skall man vara med, själv har jag fått rökplåster skall sluta pga av min viktminskning prova sluta lova inget,men jag mår illa om man tar en cigg smakar det bajs fy fan jag blir yr.hur går det med ditt fotande var det nu i helgen du skulle stå på egna ben? skoj vi få se bilderna på din fotsoda.nä nu skall jag försöka sova ha lite göra i morgon skall åka upp igen med helene hon svimmade i fredags ute på sin tomt dom säger en infektion,det tar alldig slut men vad fan ska ho ut bland folk och få basiller när ho är så förbannad känslig. ho reda ut själv ska själv få en ny insulin på måndag.det var det mest tråkiga blogg jag har skrivit men skönt tur att ingen läser skiten. god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster sur tant i ko redala.

2010-04-18 @ 01:34:06
Postat av: Anonym

hej karro det var fina bilder,du böja kunna detta bra håva in pengar det behövs.Elsa kosta mycket med allt smör ho äter.siw och teo var hos mamma i dag men hon är jätte trött,pga av såret imagen får penicillin för det och magmedicin smärtlindring det är jobbigt men man får nu hoppas att blodet hon fick hjälper och hon får ork att kämpa att gå så hon kommer hem. är det morgon din gubbe fyller år? JA DET MÄKS.nu ska jag gå och lägga mig skall till lunbysjukus och få nytt insulin få se om det hjälper min viktnedgå så kann jag rasa skelett rasslar snart när jag går och trött blir man när man inte behåller maten.men vi kommer Johans fest då ska det vara möe mat,så jobba på så du har rå ha oss vi är kräsna,mannagryn och ägg.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än be finner er.faster tola gbg.

2010-04-19 @ 00:11:06
Postat av: Anonym

hej! i dag har det inte hänt nått, som man kann tycka.men jag tycker om när det inget händer,för då är det lungt.jo mamma kommer hem på måndag den 3, hoppas att det går bra för henne. man hade ju velat att hon skulle vara lite längre, angå att det är ju inte så länge hon fick blod.men doktorena vet väl vad dom gör.men lite oroligt är det för någon hemhjälp vill hon inte ha,envis som fan är ho,nästa vecka kommer dom ändra på larmet det blir bra det.ann as ska jag inte göra något i valborg det bruka regna här.nä det var min bikt.god natt alla min änglar stora som små vart ni än befinner.faster i lägehet nr 20 gbg.

2010-04-28 @ 02:01:51
Postat av: Anonym

hej alla jag känner och det är inte många,bara dom som jag har satt på skrivbordet ja mina änglar och en lite smörätande el sa.jag blir så glad när jag ser macke sitta på dessa 2 stolar jag,fattar inte varför men han har läst sönder skallen stackarn man blir vell sån.dom andra dom har nog stått glott i spegel i minst 5 timmar.hoppas att ni få nu en fin valborg med god mat själv ska jag städa tvätta ta det lugnt ja det gör jag jämt.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster i nedrevåningen i gbg.

2010-04-30 @ 02:42:00
Postat av: Anonym

hej på Er! Allt väl med er, bra här hos mig rinner näsan av allt bös från pollen.i dag har magnet ändrat mina larm, ja säger då det nästa 2 timmar tog det ändå är mycket kvar det ligger sladdar i list er som är in tapetserade, dom kommer på tisdag ha en annan utrustnings man få leva normal människa va fan finns ho tänker karro jo här för nu närma det sig att jag ringer far din och säger NU KOMMER JAG fy fan va ska vi göra inget bara bjuda mig se glada UT det var precis den mänska vi ville ha upp över hennetill Johans student.pu va vi kommer att skämmas .inte då det kommer att bli så trevligt,och karro ho få ta foto på mig så hon känna lite på sen gör vi st an med Elsa lelleen.ha det.god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn befinner er.faster tola i kortedala.

2010-05-07 @ 01:56:49
Postat av: Anonym

hej karro och övriga famn dag har jag haft mycket ont i magen för moligen är det bråcket som skaver.ja det blev så när jag gick ner i vikt det strama,men det ordna sig.jaha nu få snart se ert hus det ska bli roligt,städa efter oss jo det är sant Siv säger det när norrköping kommer städa efter dom,nä dem är inte skitiga de är gö goa.en kock en diska en planera hur enkelt som helst och så hinner man göra roliga saker så ta du Elsa till götet så blir det roligt och övriga klanen då blir det roligt.nä nu ska nanna se om krampen i magen har släppt.god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn befinner er.faster i götet.

2010-05-08 @ 02:29:07
Postat av: Anonym

hej på er! ja bara bäva vilket fint kort jag ha fått av johan,han fjäskade så inne i fasta så jag fik hålla mig i bordet,dä va så fint SÅ NU KOMMER JAG HÅLL I HATTEN.och det ska vara möe mat skrev han,så bara det kommer jag och bara se lella elsa och alla undbara varelse.så jag tar tåget upp så få nån möta upp faster på statonen,och fan den som inte står där kommer ett uppplåpp skrivas på kvällslöpet.det blir ju bra tänker karro då fota jag faster i sjäva galopp och skicka det till tev 4 och käna lite pengar på henne.då tänker helene va fan ska ho ute göra,det räker det ho gör i götet och nere i säby med sin mor,men det ska bli skoj ja till och med få ekonomi hjällp av johans pappaja de veste vell då kunne ho inte komma.he ha ho. har det nu så bra karro och övriga klanen jag kommer skiva ner mer bikt ivekan. god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn be finner. faster i kortedala.

2010-05-28 @ 00:01:54
Postat av: Anonym

hej karro! nu är det ingen återvändo,FÖR NU KOMMER JAG ONSDAG KL 17:31.pappa,din möter upp migoch det är vell bäst så så ni inte behöver skämmas,det ska bli roligit oå så möe mat,helene hon undrade om det är för mata ja sa jag åker upp nä men lite,det ska vara roligit träffa erik och johan har ej sett dom sen vi begrade pappa.men jag har ju kort på när dom ser ut pop artister utom macke han satte sig på 2 stolar vrölade ut sitt vrede stackan.nä nu ska lägga mig det är sjukbesök ang sokret imorgon. god natt mina änglar stora som små vart ni än befinner er.faster som som ska på vift.

2010-05-31 @ 00:54:06
Postat av: Anonym

hej karro jag få tacka för den fina inbjuda av Johans studenfet.jag har varit lite snuvig men det kann bero på att jag tålde ej att läsa Elsa bajsbok,vad tro du? det var mycket fin mat Marie hadde gjort mycket gott hälsa henne det.jag kommer att höra av mig kommer om ett par veckor upp till er hoppas att jag ej få några fler hitte barn och hysteriska käringa och gubbar. nu ska jag gå och lägga mig har hjälpt helene olja plank till altanen är öm axla,helene kann inte än att en kvinna med svenskt utseende kann lämna 2 ungar med svenskt utseende till en byfåne som är på väg att tända en cigg,inte jag heller och inte kridde heller föresten kostade mig 500 kr för fick stå där och vänta hade jag rökt färdigt så hadde jag gått men kridde sa det kan man inte. vi hörs ha krama din söta onge.god natt alla mina änglar stora som små vart ni än befinner er. en oljad faster i kortedala.

2010-06-19 @ 02:23:17
Postat av: Anonym

hej karro och elsa. jag mår bra ska bara skriva att du är en bra fotograt,håll utt och slit alet av dig så få du mycket mera belöning senare i livet.ha det god natt alla mina änglar stora som små vart ni änn befinner er.faster i i vakra götet.

2010-09-20 @ 00:41:41
Postat av: Anonym

ja nu är det jul igen karro. vad kul mö mat det behövs fö fy vad kallt det är här i götet.nu är snart ett nytt år med spännande inslag av händelse ja hoppas på positiva energi så man orka året ut.nä nu ska ja gå häva me,god natt mina änglar stora som vart ni änn befinner er.tanten 53 nä 35 var det eller?

2010-12-16 @ 00:58:09
Postat av: Anonym

tomten jag vill ha en riktig jul.möe gröt och skinka och vad gött och pannkakor o vad gött allt är när man sitter med 4 spänn ha ho ho säger det kann du ha gillebullan.ha krama elsa faster i kortedal som ligger Göteborg det trodde inte din far teti gubbe det.

2010-12-16 @ 13:54:37
Postat av: Anonym

hej du glade te en spade gräva ner dig,ha ho chi vad jag är rolig dag har jag varit ute och det var så in i förbannat halt så varje muskel 283 st är annvända ja här i götet snåla dom men väga dom ska vara så rena så en kann kyssa gata. nu har jag mer änn 4 kr så i dag har jag ätit pannkakor och glass gött gött. nu ska jag sova krama elsa. god natt mina änglar stora som små vart ni änn befinner er.tanten faster 35 år.

2010-12-18 @ 02:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0